Publikacije
U sklopu projekta  “Zadarska županija volontira” financiranog sredstvima Ministarstva socijalne politike i mladih izradili smo novi vizualni identitet čiji je idejni koncept izrađen na volonterskoj bazi i provlači se kroz cijelu liniju tiskanih materijala.

Redizajnirani letci sadrže osnovne informacije o Volonterskom centru Zadar, njegovoj misiji i viziji te osnovne informacije o volonterstvu i volonterima. Isti sadrži i kontakt podatke VCZD-a. Letak se koristi za promociju volonterskog centra na raznim događanjima (humanitarne akcije, sajmovi poslova,  različite kampanje…)  i pružanje prve informacije građanima zainteresiranima za volontiranje.

Džepne brošure, osim osnovnih podataka iz letka, sadrže detaljnije informacije za volontere i organizatore volontiranja. U brošuri se mogu pronaći informacije o tome kako odabrati gdje volontirati, što motivira volontere, prave i obveze volontera i organizatora volontiranja i ostale bitne informacije o volonterstvu na području Hrvatske.

Preuzmite naš LETAK
Preuzmite našu BROŠURU

  U sklopu projekta "Volonterska šuma – Umrežavanje i podrška organizatorima volontiranja za održivi razvoj           volonterstva" koji je provodila udruga "Eko-Zadar" u partnerstvu sa Srednjom školom Obrovac, Udrugom socijalnih  radnika Zadar – Volonterskim centrom Zadar, Ekološkom udrugom Zrmanja i Agencijom za ruralni razvoj Zadarske     županije (AGRRA)  izrađena je pubikacija pod nazivom "Abeceda volontiranja". Projekt je financiran sredstvima Europskog socijalnog fonda i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

 Publikacija „Abeceda volontiranja“ sadrži različite informacije o  volonterstvu, mogućnostima volontiranja, vrstama volontiranja i iskustvima volontera/ki kako bi se utjecalo na podizanje svijesti šire javnosti o višestrukim koristima volontiranja.

 Publikaciju možete preuzeti OVDJE
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830