Vijest - Nominacija kandidata za Priznanje "Volonterska ruka"
Nominacija kandidata za Priznanje "Volonterska ruka"
10.11.2021


Dragi naši organizatori volontiranja,

stiglo je ono vrijeme u godini kad promišljamo o godini iza nas, o našim aktivnostima, radu, trudu i postignućima u organiziranju volonterskih aktivnosti u 2021. godini.

Do 29. studenog otvorene su prijave za dodjelu Priznanja „Volonterska ruka“ koju Volonterski centar Zadar svake godine dodjeljuje za promociju i razvoj volonterstva najistaknutijim volonterima/kama i organizacijama koje uključuju volontere.


Ovim putem vas pozivamo da dostavite prijedloge o nominiranju svojih volontera i volonterki odnosno da nominirate sebe kao organizaciju ili neku drugu za koju smatrate da zaslužuje ovo Priznanje:)

Priznanja dodjeljujemo povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca, a ove godine dodjela istih će se održati u petak, 3. prosinca.

Svoje kandidate/kinje možete prijaviti ispunjavanjem obrazaca koje možete pronaći na 
linku.

Ispunjeni obrazac pošaljite na našu e-mail adresu: info@vczd.org do 29. studenog.  

Želja nam je pokazati našim organizatorima volontiranja da cijenimo njihov trud te im zahvaliti na mogućnostima koje pružaju za boljitak zajednice volonterskim radom, a volonterima/kama da zajednica prepoznaje i cijeni njihov volonterski rad, trud i volju za činjenjem našeg društva boljim. 

Veselimo se vašim prijavama :)

Srdačan volonterski pozdrav,
tim Volonterskog centra Zadar
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830