Vijest - Zahvala volonterima
Zahvala volonterima
12.06.2024


8 mjeseci tečajeva hrvatskog i engleskog jezika, 7 različitih grupa i preko 100 uključenih izbjeglica iz Ukrajine, odraslih i djece - impresivni su brojevi iza kojih se kriju naše nevjerojatne volonterke i volonteri: Alaa, Aleksandra, Gabrijela, Lorena, čak 3 Lucije, Marta, Mirna, Nika, Nikolina i Tomislav. 
 
U ponedjeljak smo za njih organizirali prigodno druženje uz večeru i podjelu zahvalnica kako bismo zajedno obilježili još jedan uspješan završetak tečajeva prije ljetne pauze. 
 
I ovim putem im želimo izraziti najdublju zahvalnost za predanost i trud kojima su obogatili život naših dragih Ukrajinaca podučavajući ih hrvatski i engleski jezik i otvarajući im vrata novog svijeta riječi i kulture. Hvala im na vremenu, znanju i ljubavi koje su nesebično ulagali da bi našim novim sugrađanima pomogli da se osjećaju dobrodošlo i lakše se integriraju u našu zajednicu. 
 
Navedena aktivnost dio je projekta „Izgradnja društva dobrodošlice“, koji Udruga "MI" - Split provodi uz financijsku podršku i suradnju s UNHCR-om Hrvatska, uz Volonterski centar Zadar kao lokalnog partnera.

KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830