Vijest - Poziv na edukaciju "Menadžment volonterskih programa"
Poziv na edukaciju "Menadžment volonterskih programa"
18.10.2023


Volonterski centar Zadar vas poziva na edukaciju "Menadžment volonterskih programa" koju provodimo s ciljem pružanja novih znanja i vještina potrebnih za organiziranje kvalitetnih volonterskih programa.
 
Edukacija je namijenjena osobama u neprofitnim organizacijama koje uključuju i upravljaju radom volontera, odnosno onima koje žele preuzeti tu ulogu u organizaciji i koje će po završetku programa biti osposobljene za koordinatore volontera. Po završetku edukacije dobivate certifikat Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, čiji član je i Volonterski centar Zadar.
 
Program uključuje edukaciju i savjetovanje pri uspostavljanju i/ili unapređenju sustava menadžmenta volonterskih programa te pokriva sve procese razvoja volonterskog programa u organizaciji, pri čemu se vodi briga o vrsti, specifičnostima i potrebama svake organizacije koja je uključena u obrazovni ciklus.
 
Volonterski centar Zadar je uspješno educirao brojne zaposlenike i volontere udruga, ustanova socijalne skrbi, osnovnih i srednjih škola, zbog čega je, između ostalog, dobio i oznaku kvalitete za volonterske centre.
 
Edukacija će se održati 6., 7. i 14. studenog 2023. godine od 14 do 18 h u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, Stjepana Radića 11 b, a provodit će je zaposlenice Volonterskog centra Zadar. Za dobivanje certifikata potrebno je sudjelovati na sva 3 dana edukacije.
 
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na edukaciji kako biste olakšali i poboljšali provođenje volonterskih akcija i programa u svojim organizacijama, molimo vas da do 30. listopada do 12 h ispunite prijavnicu na sljedećem linku:
https://shorturl.at/abrxR
 
Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati putem maila na info@vczd.org ili telefona na 023 250 830.

Navedena je aktivnost dio projekta "Val volonterstva", koji je financiran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.

 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830