Vijest - Održana edukacija "Menadžment volonterskih programa"
Održana edukacija "Menadžment volonterskih programa"
17.05.2022


10., 11. i 17. svibnja 2022. godine u prostoru Code Huba održali smo trodnevnu edukaciju "Menadžment volonterskih programa" na kojoj je sudjelovalo 5 predstavnika neprofitnih organizacija s područja grada Zadra i Zadarske županije.
 
Sudionike edukacije smo upoznali s važnošću volontera u neprofitnim organizacijama, predstavili smo im ciklus menadžmenta volontera, upoznali ih sa zakonskim okvirom u području volonterstva u RH te osposobili za koordinaciju volontera. Sudionici su stekli nova znanja, vještine i iskustva u pripremi i planiranju volonterskih programa u skladu s ciklusom menadžmenta volontera i njegovim uključivanjem u organizacijski menadžment. Stekli su znanja i vještine vezane uz opis posla i definiranje istog, obuku i orijentaciju volontera te superviziju i praćenje volonterskog rada. Upoznati su s važnošću nagrađivanja volontera i pravilima nagrađivanja, načinima davanja povratne informacije volonterima te provjere zadovoljstva volontera. U edukaciji je provođen interaktivan pristup temeljen na grupnom radu te razmjeni iskustava i stavova.
 
Čestitamo našim novim  koordinatori(ca)ma volontera i veselimo se početku njihova rada i razvoju novih suradnji!
 
Navedena aktivnost dio je projekta CUKAR 5.0 koji provodi Udruga Cukrići Zadar s partnerima Gradom Zadrom i Poljoprivrednom, prehrambenom i veterinarskom školom Stanka Ožanića. 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830