Vijest - Poziv na edukaciju „Menadžment volonterskih programa“
Poziv na edukaciju „Menadžment volonterskih programa“
06.05.2022


Volonterski centar Zadar vas poziva na edukaciju "Menadžment volonterskih programa" koju provodimo s ciljem pružanja novih znanja i vještina potrebnih za organiziranje kvalitetnih volonterskih programa.

Edukacija je namijenjena osobama u neprofitnim organizacijama koje uključuju i upravljaju radom volontera, odnosno onima koje žele preuzeti tu ulogu u organizaciji i koje će po završetku programa biti osposobljene za koordinatore volontera. Po završetku edukacije dobivate certifikat Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, čiji član je i Volonterski centar Zadar.

Program uključuje edukaciju i savjetovanje pri uspostavljanju i/ili unaprijeđenju sustava menadžmenta volonterskih programa te pokriva sve procese razvoja volonterskog programa u organizaciji, pri čemu se vodi briga o vrsti, specifičnostima i potrebama svake organizacije koja je uključena u obrazovni ciklus.

Volonterski centar Zadar je uspješno educirao brojne zaposlenike i volontere udruga, ustanova socijalne skrbi, osnovnih i srednjih škola, zbog čega je, između ostalog, dobio i oznaku kvalitete za volonterske centre.

Edukacija će se održati 10., 11. i 17. svibnja 2022. godine od 9.30 do 14 h u prostoru Code Huba na adresi Franje Tuđmana 24 d (Novi kampus Sveučilišta), a provodit će je zaposlenice Volonterskog centra Zadar. Za dobivanje certifikata potrebno je sudjelovati na sva 3 dana edukacije.

Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na edukaciji kako biste olakšali i poboljšali provođenje volonterskih akcija i programa u svojim organizacijama, molimo vas da do 9. svibnja do 14 h  ispunite prijavnicu na sljedećem linku:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSf9JQiRa7qtX0tnwJwL6LBYJvnaMCabZ6GwEk-lguqWUWrpJw/viewform

Za sve ostala pitanja možete nas kontaktirati putem maila na info@vczd.org.
 
 

 

 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830