Vijest - Poziv na edukaciju „Menadžment volontera“
Poziv na edukaciju „Menadžment volontera“
11.11.2021


Poštovani/e,

Volonterski centar Zadar  Vas poziva na  edukaciju  "Menadžment volontera" koju provodimo s ciljem pružanja novih znanja i vještina potrebnih za organiziranje kvalitetnih volonterskih programa.
Edukacija je namijenjena osobama u neprofitnim organizacijama koje uključuju i upravljaju radom volontera, odnosno onima koje žele preuzeti tu ulogu u organizaciji i koje će po završetku programa biti osposobljene za koordinatore volontera i dobivate certifikat od strane Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, čiji član je i Volonterski centar Zadar.
Program uključuje edukaciju i savjetovanje pri uspostavljanju i/ili unaprijeđenju sustava menadžmenta volontera te pokriva sve procese razvoja volonterskog programa u organizaciji, pri čemu se vodi briga o vrsti, specifičnostima i potrebama svake organizacije koja je uključena u obrazovni ciklus.
Volonterski centar Zadar je uspješno  zaposlenike i volontere udruga, ustanova socijalne skrbi, osnovnih i srednjih škola, zbog čega je, između ostalog, dobio i oznaku kvalitete za volonterske centre.
 Ovogodišnja edukacija će se održati 25. i 16. studenog 2021. godine u jutarnjim satima, a provodit će ju zaposlenici Volonterskog centra Zadar. Točno vrijeme i mjesto održavanja edukacije (moguća je i online varijanta), javit ćemo naknadno ovisno o broju prijavljenih sudionika i aktualnim epidemiološkim mjerama.
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na edukaciji kako biste olakšali i poboljšali provođenje volonterskih akcija i programa u vašim organizacijama, molimo Vas da do 17. studenog  ispunite prijavnicu na slijedećem linku.

 
Za sve ostala pitanja možete nas kontaktirati putem mail-a na info@vczd.org ili na broj telefona 023/250-830.
 
S poštovanjem,
 
 tim Volonterskog centra Zadar
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830