Vijest - Godišnje volonterske nagrade Regionalnog volonterskog centra Split
Godišnje volonterske nagrade Regionalnog volonterskog centra Split
28.10.2021


Regionalni volonterski centar Udruge "MI" - Split objavio je natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković” i Godišnje nagrade za koordinatore volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama "Davor Belaić" za 2021. godinu.

Nagrada "Vinka Luković" se dodjeljuje pravnim osobama - neprofitnim organizacijama za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području četiriju dalmatinskih županija (Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije) za razdoblje od 15. listopada 2020. do 15. listopada 2021. godine. Prijaviti možete neku organizaciju - javnu instituciju ili udrugu s kojom surađujete i za koju smatrate da nagradu zaslužuje.

Nagrada "Davor Belaić" se dodjeljuje fizičkim osobama - koordinatorima volontera u odgojno-obrazovnim ustanovama za doprinos razvoju školskog volontiranja i odgoja za volontiranje u odgojno-obrazovnim ustanovama na području četiriju dalmatinskih županija (Zadarske, Šibensko-kninske, Splitsko-dalmatinske i Dubrovačko-neretvanske županije) za razdoblje od 15. listopada 2020. do 15. listopada 2021. godine. Možete prijaviti sami sebe, uz podršku barem dvije organizacije.

Rok za prijavu na natječaj je 8. studenog 2021. godine, a potrebne dokumente možete naći sljedećoj poveznici.

KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830