Vijest - Informiraj se o mogućnostima stjecanja radnog iskustva u SAD-u i obrazovanja u inozemstvu
Informiraj se o mogućnostima stjecanja radnog iskustva u SAD-u i obrazovanja u inozemstvu
15.10.2021


U sklopu kampanje “Time to Move”, Udruga CINAZ i agencija Integral Edukacijski Programi organiziraju informativne prezentacije i konzultacije na kojima će mladima predstaviti mogućnosti obrazovanja u inozemstvu, američki program kulturne razmjene “Work and Travel USA” te “Internship USA”.
Informativna prezentacija o programima “Work and Travel USA” i “Internship USA” održat će se u četvrtak, 21.10. u 13 sati na Sveučilištu u Zadru, Odjel za psihologiju, a informativna prezentacija o mogućnostima obrazovanja u inozemstvu u Srednjoj školi Biograd namijenjena učenicima dva četvrta razreda u petak, 22.10. od 11.10 do 12.35 h.

Tijekom ova dana, 21.10. i 22.10.,  u prostorijama Udruge CINAZ (Andrije Medulića 2, 2.kat) održat će se i individualno savjetovanje za sve zainteresirane za ove programe u vremenskom periodu od 14.00 do 16.30 h. Sudjelovanje na informativnim konzultacijama s obrazovnim savjetnicima u potpunosti je besplatno, a registracija je moguća na sljedećoj poveznici.
 
Work and Travel USA i Internship USA konzultacije:
  • četvrtak, 21.10. od 14.00 do 16.30 h
Work and Travel USA program idealna je prilika za odlazak u SAD, upoznavanje nove kulture, stvaranje široke mreže međunarodnih poznanstava i radnih vještina, usavršavanje jezika, ali i prilika za impresivnu ljetnu zaradu koja omogućuje putovanje na sve američke destinacije iz snova.
Internship USA prilika je za 14 mjeseci u SAD-u i relevantno radno iskustvo u području karijernog interesa odmah nakon završenog visokog obrazovanja.

Sve o studiju u inozemstvu - konzultacije s obrazovnim savjetnikom:
  • petak, 21.10. od 14:00 do 16:30 h
Na konzultacijama možete saznati sve o najboljim obrazovnim sustavima u Europi, cijenjenim sveučilištima i inovativnim studijskim programima. Također, kroz predstavljanje uvjeta za upis te financijskog aspekta studiranja u inozemstvu, školarina, stipendija te troškova života i smještaja, moći ćete uvidjeti kako obrazovanje na najboljim europskim sveučilištima nije nedostižno!
 
Kampanja Time to Move posvećena međunarodnim prilikama za mlade
Tijekom listopada, u sklopu kampanje “Time to Move” koju provodi Eurodesk, organiziraju se brojne online i fizičke aktivnosti za mlade koji imaju priliku razgovarati sa stručnjacima te saznati sve informacije o obrazovnim ili karijernim prilikama u inozemstvu.
Studij u inozemstvu? Kulturna razmjena Work and Travel USA? Relevantno radno iskustvo u Americi? Studentska razmjena ili volontiranje u inozemstvu? Samo su neka od pitanja na koja možete dobiti odgovor u sklopu informativnih sadržaja kampanje “Time to Move” koju obilježava udruga CINAZ kao Eurodesk multiplikator. Više informacija o kampanji možete doznati na sljedećoj poveznici.
 
O agenciji Integral Edukacijski Programi
 
Prezentacije i individualno savjetovanje će održati obrazovni savjetnici iz agencije Integral Edukacijski Programi, najveće savjetodavne agencije za obrazovanje u inozemstvu s preko 29 godina iskustva i 16 ureda u Europi. Misija agencije je mladim ljudima približiti mogućnost obrazovanja u najcjenjenijim europskim i svjetskim institucijama te im pomoći to i ostvariti kroz dugogodišnje iskustvo, znanje i kontakte u području inozemnog obrazovanja.
 
 
 

 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830