Vijest - Radionica „Kako brinuti o mentalnom zdravlju? Pitaj psihologa!“
Radionica „Kako brinuti o mentalnom zdravlju? Pitaj psihologa!“
27.09.2021


Udruga CINAZ organizira radionicu „Kako brinuti o mentalnom zdravlju? Pitaj psihologa!“. Ako si mlada osoba od 15 do 30 godina i imaš pitanje/a vezano za poboljšanje i očuvanje mentalnog zdravlja, prijavi se na radionicu koju sam/a kreiraš! Sve što trebaš je ispuniti prijavnicu, a na radionici ćeš dobiti svoje odgovore! Na ovaj način ćemo kreirati radionicu prema potrebama sudionika. Prijava je obavezna, a možeš je ispuniti do 1.10.2021. do 12h ovdje.

Besplatnu radionicu vodi geštalt psihoterapeutkinja, izv. prof. dr. sc. Marina Nekić sa Sveučilišta u Zadru, a održat će se u Gradskoj knjižnici Zadar (Multimedijalna dvorana) u petak, 8.10.2021., s početkom u 17 h.

Ovom aktivnošću obilježava se najveća Eurodeskova kampanja, „Time to move“, koja osim informiranja mladih o prilikama za mobilnost ima i tematski fokus očuvanja mentalnog zdravlja mladih, a ujedno se i daje doprinos obilježavanju Svjetskog dana mentalnog zdravlja (10. listopada).

Broj mjesta je ograničen, a svi sudionici su dužni pridržavati se epidemioloških mjera.
Više o „Time to move“ kampanji: https://timetomove.eurodesk.eu/
Više o temi mentalnog zdravlja mladih:
https://zivjetizdravo.eu/2020/10/09/brinimo-o-mentalnom-zdravlju-mladih/
https://www.hzjz.hr/sluzba-promicanje-zdravlja/svjetski-dan-mentalnog-zdravlja-podrzimo-ulaganje-u-mentalno-zdravlje-mladih-u-hrvatskoj/
 
Za sve upite možete se obratiti na: udrugacinaz@gmail.com.
 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830