Vijest - Obavijest organizatorima volontiranja - Otvorene prijave volonterskih aktivnosti za nacionalnu manifestaciju "Hrvatska volontira" 2021.
Obavijest organizatorima volontiranja - Otvorene prijave volonterskih aktivnosti za nacionalnu manifestaciju "Hrvatska volontira" 2021.
08.09.2021


 
Hrvatski centar za razvoj volonterstva i volonterski centri u Hrvatskoj pozivaju vas da nam se i ove godine pridružite u jedanaestoj kampanji "Hrvatska volontira" kako bismo istaknuli potencijal za društveni razvoj koji se oslobađa volontiranjem kada se povežu građani i organizacije iz civilnog, javnog i poslovnog sektora.

Nacionalna kampanja "Hrvatska volontira" ove će se godine održati od 29. rujna do 2. listopada. Njome želimo ukazati na značaj volontiranja za razvoj suvremenog demokratskog društva u kojem svaki pojedinac ima pravo i odgovornost dati svoj doprinos i u kojem se takav doprinos cijeni.

Ovogodišnjom kampanjom pozivamo i potičemo sve vas, organizatore volontiranja, da se uključite i organizirate volonterske aktivnosti koje će donijeti dobrobit za vašu zajednicu, kao i da prijavite svoje redovne aktivnosti u koje uključujete volontere u navedenom periodu.

Molimo vas da svoje ovogodišnje volonterske aktivnosti prijavite putem online aplikacije najkasnije do 24. rujna 2021. godine. Unesene aktivnosti bit će objedinjene i dostupne svim građanima na nacionalnoj razini i vjerujemo da će se kroz veliki broj akcija i volontera te veliki broj svih nas uključenih u manifestaciju prikazati i snaga naših težnji u izgradnji humane i aktivne zajednice.

Na ovoj poveznici možete naći cjelokupan poziv za sudjelovanje, upute za korištenje baze volonterskih aktivnosti, kao i vizuale koje ste slobodni koristiti na svojim web-stranicama i društvenim mrežama. (Budući da je ova manifestacija prvotno bila planirana za svibanj ove godine te zatim prebačena na rujan zbog epidemiološke situacije, u materijalima su na nekim mjestima ostali stari datumi koje vas molimo da zanemarite.)

Za sve dodatne informacije javite nam mailom na info@vczd.org ili telefonom na 023 250 830. Također nam se javite ako želite u našem uredu preuzeti tiskane plakate i naljepnice "Hrvatska volontira" za korištenje u volonterskim aktivnostima, a kojih imamo ograničen broj.

Nadamo se dobroj epidemiološkoj situaciji i druženju uživo s vama u još jednoj manifestaciji "Hrvatska volontira"! :)
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830