Vijest - Volontiraj za umjetničku organizaciju!
Volontiraj za umjetničku organizaciju!
06.07.2021


Organizacija ARKTIK - Institut za budućnost traži volontere! U nastavku prenosimo njihov poziv.

Zanima te suvremena umjetnost, kulturno djelovanje i društvena angažiranost? To su sve područja kojima se bavi ARKTIK, mlada organizacija kojoj je cilj producirati socijalno osviještene umjetničke radove, osnaživati glasove marginaliziranih skupina i rušenje društvenih barijera. Uključi se u naš rad, proširi svoja znanja i vještine te nam pomozi da svijet pretvorimo u bolje mjesto za sve. Jedino što očekujemo od tebe je puno entuzijazma, želje za učenjem i vlastito računalo na kojem možeš raditi od kuće prema vlastitom rasporedu.

ŠTO DOBIVAŠ? Praksu s terena pri stvaranju novih umjetničkih projekata, produkciji, organizaciji, radu s medijima, glumcima, tehničkom ekipom; mogućnost promatranja kazališnih probi, izrade scenografije i kostima; knjige i ulaznice za predstave kao poklon; MOGUĆNOST plaćenog angažmana kad nakon nekog vremena i različitih volonterskih zadataka i ti i mi vidimo koji dio doprinošenja ti se najviše sviđa i najbolje rezultate donosi.

ŠTO TRAŽIMO? Otvorene su 4 nove volonterske pozicije za rad na terenu u Zadru:

1. Pomoć oko postavljanja izložbe u Varoši krajem srpnja (nekoliko sati dnevno) i skidanja izložbe oko 10. kolovoza 2021. Od volontera se očekuje savjesnost i organiziranost.
2. Čuvanje izložbe slika u Varoši od 1. do 10. kolovoza (nekoliko sati dnevno).
3. Fotografiranje i/ili video snimanje koncertnog performansa 28. kolovoza na Poluotoku. Potrebno je posjedovati vlastitu opremu za snimanje. Radno vrijeme volontera: za vrijeme trajanja performansa.
4. Fotografiranje i/ili video snimanje radionice impro teksta i zvuka oko 25. - 28. kolovoza na Poluotoku. Potrebno je posjedovati vlastitu opremu za snimanje. Radno vrijeme volontera: za vrijeme trajanja radionice.

Prijaviti se možeš putem Volonterske burze. :)
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830