Vijest - CINAZ obilježava Europski tjedan mladih!
CINAZ obilježava Europski tjedan mladih!
26.05.2021


U sklopu Europskog tjedna mladih koji se obilježava od 24. do 30. svibnja 2021. udruga CINAZ kao Eurodesk multiplikator organizira dvije informativne i promotivne aktivnosti.

Prva aktivnost je održavanje predavanja u Ekonomsko-birotehničkoj i trgovačkoj školi Zadar u suradnji s agencijom Integral Edukacijski Programi iz Zagreba. Webinar "Pripreme za studij – zašto započeti već u trećem razredu?" namijenjen je učenicima trećeg razreda koji još uvijek žele prijaviti neki studij (ili pauzirati godinu), a kroz prezentaciju će im se pružiti savjeti zašto krenuti ranije razmišljati o studiju, što sve treba pripremiti, druge mogućnosti (aktivnosti kroz ljeto – učenje jezika, radionice i slično) uz kraći pregled država, rokova, studija. Svim zainteresiranim učenicima će se ponuditi i besplatno individualno savjetovanje poslije predavanja, a dobit će i prigodne promotivne materijale Eurodeska i Agencije za mobilnost i programe EU.

Druga aktivnost je nagradni Eurodesk online kviz u kojem svi sudionici koji točno ispune kviz ulaze u izvlačenje za 5 nagrada:
1. sivi ruksak (za laptop, tablet)
2. "Time to move" platneni ruksak s notesom
3. kartaška igra "Time to move" na engleskom jeziku
4. kišobran s blokom i fasciklom
5. "Biljkoborci za solidarnost" (posuda sa zemljom i sjeme bosiljka s uputstvom za uporabu).
Nagrade možete pogledati na Facebook stranici CINAZ-a.
 
Nagradna igra traje od 24.5. do zaključno nedjelje 30.5.2021., a dostupna je na: https://bit.ly/2RHLbH9. Dobitnici će se birati u ponedjeljak 31.5. preko random.org, a isti dan će se objaviti popis petero sretnih dobitnika. Pomoć za kviz možete potražiti na: www.mobilnost.hr, www.europskesnagesolidarnosti.hr i Europskom portalu za mlade.

Europski tjedan mladih održava se od 24. do 30. svibnja 2021., a riječ je o europskoj manifestaciji kojom se svake dvije godine mladima ukazuje na brojne mogućnosti koje im se pružaju u okviru programa Europske unije - Europske snage solidarnosti, Erasmus+ i Eurodesk. Uz slogan "Naša budućnost u našim rukama" svrha je potaknuti mlade na vlastito osnaživanje i razvoj, stjecanje vještina, učenje, nova iskustva, ali i aktivnije uključivanje u društvene procese, stvaranje uključivijeg i ekološki održivog društva. Aktivnosti za mlade provodi Eurodesk mreža, a više o aktivnostima dostupno je na mrežnoj stranici Europskog tjedna mladih.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830