Vijest - Poziv na online predavanje prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander za srednjoškolce
Poziv na online predavanje prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander za srednjoškolce
06.05.2021


Pozivamo sve učenice i učenike srednjih škola s područja Zadarske županije da se uključe na online predavanje s temom e-nasilja, koje će održati prof. dr. sc. Gordana Buljan Flander, klinička psihologinja i psihoterapeutkinja. Predavačica je osnivačica i ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, osnivačica udruge za pomoć i podršku zlostavljanoj i zanemarenoj djeci i njihovim obiteljima Hrabri telefon te vodeća hrvatska stručnjakinja u području zaštite djece i mladih, s brojnim završenim edukacijama, između ostalog i na temu psihosocijalne zaštite i rehabilitacije djece i mladih, te bogatim praktičnim iskustvom.
 
Predavanje će se održati u utorak, 11. svibnja, s početkom u 11.30 h, a predviđeno trajanje je 45 minuta, nakon čega će učenice i učenici imati priliku za postavljanje pitanja. Odvijat će se na platformi Zoom, a može mu se pristupiti putem sljedeće poveznice.
 
 
Navedena aktivnost odvija se u sklopu projekta „Edukacija – prvi korak prema prevenciji nasilja na internetu II“ koji je sufinanciran sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830