Vijest - Prijavite se na online edukaciju o volonterstvu!
Prijavite se na online edukaciju o volonterstvu!
30.04.2021


Pozivamo vas da se uključite na edukaciju "Biti volonter" koja će se održati putem platforme Zoom, u srijedu, 5. svibnja. Edukacija je namijenjena svim našim volonterima/kama, kao i onima koji/e će to tek postati. smiley Možete birati između 2 termina: 10.00 ili 17.00 h. Okvirno trajanje edukacije bit će 45 min, a na kraju ćete imati priliku postavljati pitanja i doznati detaljnije sve što vas zanima. 

Prijave za edukaciju se vrše preko obrasca, a rok za prijavu je utorak, 4. svibnja, do 14.00 h. Nakon toga ćemo vam na unesenu e-mail adresu (molimo vas, pazite da je točno upišete!) poslati link preko kojega ćete se moći uključiti na Zoom.

Ako ste novi u svijetu volonterstva, upoznat ćemo vas s time što volontiranje jest, odnosno što nije, razlozima zašto ljudi volontiraju, benefitima volontiranja, zakonskim okvirom u RH u ovom području, mogućnostima volontiranja u našem gradu i županiji, kao i međunarodnog volontiranja; a ako ste već i volontirali, ponudit ćemo vam teorijski okvir u koji će se lijepo uklopiti vaše praktično volontersko iskustvo. 

Slobodno pozovite i svoje prijatelje koji nisu registrirani u našoj bazi volontera da se uključe na ovu edukaciju, svi su dobrodošli! yes

Navedena edukacija odvija se u sklopu projekta "Pokretačka snaga volonterstva", sufinanciranog sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830