Vijest - Poziv na edukaciju "Biti volonter"
Poziv na edukaciju "Biti volonter"
31.03.2021


Pozivamo vas da se uključite na edukaciju "Biti volonter" koja će se održati online, putem platforme Zoom, u srijedu, 7. travnja. Edukacija je namijenjena svim našim volonterima/kama, kao i onima koji će to tek postati. :) Možete birati između 2 termina: 10.00 ili 18.00 h. Okvirno trajanje edukacije bit će 45 min, a na kraju ćete imati priliku postavljati pitanja i doznati detaljnije sve što vas zanima. 

Prijave za edukaciju se vrše preko obrasca, a rok za prijavu je utorak, 6. travnja, do 12.00 h. Nakon toga ćemo vam na unesenu e-mail adresu poslati link preko kojega ćete se moći uključiti na Zoom.

Ako ste novi u svijetu volonterstva, upoznat ćemo vas s time što volontiranje jest, odnosno što nije, razlozima zašto ljudi volontiraju, benefitima volontiranja, zakonskim okvirom u RH u ovom području, mogućnostima volontiranja u našem gradu i županiji, kao i međunarodnog volontiranja; a ako ste već i volontirali, ponudit ćemo vam teorijski okvir u koji će se lijepo uklopiti vaše praktično volontersko iskustvo. 

Slobodno pozovite i svoje prijatelje koji nisu registrirani u našoj bazi volontera da se uključe na ovu edukaciju, svi su dobrodošli! :)
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830