Vijest - Volontiraj u Italiji!
Volontiraj u Italiji!
01.02.2021


Udruga Argonauta s otoka Murtera dugi niz godina surađuje sa zaštićenim morskim područjem Punta Campanella u Italiji na projektu M.A.R.E. Kroz ovaj projekt mnogo je međunarodnih volontera dalo svoj doprinos u monitoringu, edukaciji, čišćenju i zaštiti mora i tog zaštićenog područja. 
 
Traži se jedan volonter iz Hrvatske koji će zajedno sa sedam međunarodnih volontera obavljati volontersku službu od 10 mjeseci.
 
Sve informacije o projektu, fazama projekta, volonterskim zadacima i ostalom možete pronaći na linku, a iskustvo volonterke iz Hrvatske koja trenutno volontira na ovom projektu pročitati ovdje.
 
Za volontiranje se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina, a volonter treba biti otvoren, znatiželjan, tolerantan, pozitivan i spreman učiti. Želja domaćina je da ugosti ljude s posebnim zanimanjem i ljubavi prema prirodi, oceanu, očuvanju mora, obrazovanju, aktivnostima na otvorenom. Ovim projektom svi zaljubljenici u prirodu i more u međunarodnom okruženju mogu ostvariti svoj san o zaštiti onoga što vole!
 
Svoj životopis i motivacijsko pismo (na engleskom) te eventualna pitanja poslati na: mareapplication@gmail.com. Rok za prijavu je 20. veljače 2021.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830