Vijest - Dani otvorenih vrata udruga
Dani otvorenih vrata udruga
26.05.2015


Dragi volonteri i volonterke, prijatelji i suradnici!

Pozivamo vas da se priključite manifestaciji Dani otvorenih vrata udruga. Udruge širom Hrvatske otvorit će od 28. do 30. svibnja svoja vrata građanima kako bi im približili svoje programe i aktivnosti.

Dani otvorenih vrata udruga prilika su da se dodatno osnaži solidarnost i povjerenje u lokalnim zajednicama i podsjeti na važnu ulogu koju udruge imaju u povezivanju građana u rješavanju problema i stvaranju mreža uzajamne podrške.

Na Danima otvorenih vrata građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama.

Volonterski centar Zadar će predstaviti svoj dosadašnji rad na području Zadra i Zadarska županije s ciljem približavanja volonterstva širem građanstvu. Posjetioci će imati priliku saznati što znači biti volonter, upoznati se sa svojim pravima i obvezama te mogućnostima volontiranja koje se nude u sklopu „volonterske burze“. Više informacija na:
www.daniudruga.hr
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830