Vijest - Pridružite nam se na webinaru o obiteljskom volontiranju!
Pridružite nam se na webinaru o obiteljskom volontiranju!
03.11.2020


Hrvatski centar za razvoj volonterstva poziva organizatore volontiranja koji žele proširiti mogućnosti za volontiranje u svojim organizacijama na webinar o obiteljskom volontiranju. Webinar održati 12.11.2020., od 10:00 do 12:00 h, a vodit će ga predstavnice Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, kako bi najavile aktivnosti projekta „Slijedite svoju viziju – obiteljsko volontiranje, novi oblik angažmana“ u koje ćete se moći uključiti 2021. godine. Webinar će se održati na platformi Zoom.

Ako želite saznati više o izazovima i prednostima obiteljskog volontiranja, prijavite se za webinar što prije! Prijave su otvorene do 10.11., a prijaviti se možete na promocija@hcrv.hr slanjem svog imena i prezimena, kontakt telefona i e-mail adrese te organizacije iz koje dolazite. Nakon završenih prijava, sudionici će dobiti poveznicu za spajanje na Zoom platformu.

Webinar se organizira u okviru projekta „Slijedite svoju viziju – obiteljsko volontiranje, novi oblik angažmana“, financiranog kroz program Erasmus+, Strateška partnerstva, u partnerstvu s organizacijama iz Rumunjske, Irske, Hrvatske, Njemačke, Norveške i Belgije.

KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830