Vijest - Održana edukacija "Menadžment volontera"
Održana edukacija "Menadžment volontera"
29.10.2020


27. i 28. listopada održali smo edukaciju "Menadžment volontera" na kojoj je sudjelovalo 6 predstavnika različitih neprofitnih organizacija iz našega grada (Udruga Cukrići Zadar, Udruga Za Autizam Zadar, Udruga Porat, Pomorska Škola Zadar, Zajednica udruga "Centar nezavisne kulture"). Edukacija je održana u sklopu projekta "VIP - volontiram i podučavam" koji financira Ministarstvo rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike.
 
Edukacija je uključivala upoznavanje sudionika s važnošću volontera u neprofitnim organizacijama, predstavljanje svih faza ciklusa menadžmenta volontera, upoznavanje s hrvatskim zakonskim okvirom u području volonterstva i, kao krajnji cilj, osposobljavanje sudionika za koordinaciju volontera u njihovim organizacijama. Sudionici su po završetku edukacije dobili certifikat Hrvatskog centra za razvoj volonterstva.
 
Svim našim novim koordinatorima volontera čestitamo te im želimo puno sreće i uspjeha u osmišljavanju i provedbi novih volonterskih programa u njihovim organizacijama! heart
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830