Vijest - Otvorene prijave za dodjelu nagrada "Volonterska ruka"
Otvorene prijave za dodjelu nagrada "Volonterska ruka"
26.10.2020


Volonterski centar Zadar poziva sve organizacije da dostave prijedlog(e) za nagradu za promociju i razvoj volonterstva "Volonterska ruka" za 2020. godinu.

Uključujete ili znate organizaciju koja uključuje volontere/ke u svoj rad? Organizirate li humanitarne i volonterske akcije? Jeste li u organizaciji volontiranja zapazili trud određenog/e volontera/ke? Ako je odgovor na neka od ovih pitanja potvrdan, imate priliku tu organizaciju i  volontera/ku nominirati za nagradu ''Volonterska ruka''.

Povodom Međunarodnog dana volontera 5. prosinca, Volonterski centar Zadar dodjeljuje nagradu naj volonteru/ki i organizaciji koji/e su se posebno istaknuli/e u području volontiranja. 

Svoje kandidate/kinje možete prijaviti ispunjavanjem obrazaca koji se nalaze ovdje. Ispunjene nominacijske obrasce  pošaljite najkasnije do 30.11.2020. na našu e-mail  adresu: info@vczd.org

Pokažimo našim organizatorima volontiranja da cijenimo njihov trud te im zahvalimo na mogućnostima koje pružaju za boljitak zajednice volonterskim radom a volonterima/kama  da zajednica prepoznaje i cijeni njihov volonterski rad, trud i volju za činjenjem našeg društva boljim.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830