Vijest - Poziv na edukaciju "Menadžment volontera"
Poziv na edukaciju "Menadžment volontera"
06.10.2020


Volonterski centar Zadar  organizira  edukaciju  "Menadžment volontera" kao aktivnost u sklopu projekta "VIP - volontiram i podučavam" koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike. Edukaciju provodimo s ciljem pružanja novih znanja i vještina potrebnih za organiziranje kvalitetnih volonterskih programa, a namijenjena je osobama u neprofitnim organizacijama koje uključuju volontere i upravljaju njihovim radom, odnosno onima koje žele preuzeti tu ulogu u organizaciji i koje će po završetku programa biti osposobljene za koordinatore volontera te dobiti certifikat od strane Hrvatskog centra za razvoj volonterstva, čiji član je i Volonterski centar Zadar. Program uključuje edukaciju i savjetovanje pri uspostavljanju i/ili unaprijeđenju sustava menadžmenta volontera te pokriva sve procese razvoja volonterskog programa u organizaciji, pri čemu se vodi briga o vrsti, specifičnostima i potrebama svake organizacije koja je uključena u obrazovni ciklus.
 
Volonterski centar Zadar je zadnjih nekoliko godina uspješno proveo edukacije za zaposlenike udruga, ustanova socijalne skrbi, osnovnih i srednjih škola, zbog čega je, između ostalog, dobio i oznaku kvalitete za volonterske centre.  
 
Ovogodišnja edukacija će se održati 27. i 28. listopada 2020. u uredu Volonterskog centra Zadar u terminu 9.30 – 14 h, a provodit će je zaposlenici Volonterskog centra Zadar. 
 
Ukoliko ste zainteresirani za sudjelovanje na edukaciji kako biste olakšali i poboljšali provođenje volonterskih akcija i programa u svojim organizacijama, molimo Vas da do 16. listopada ispunite prijavnicu.
 
Broj sudionika edukacije je ograničen na 6 te prijave funkcioniraju po sistemu „najbržeg prsta“.
 
Za sva ostala pitanja možete nas kontaktirati putem e-maila na info@vczd.org ili na broj telefona 023/250-830.
 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830