Vijest - Zadar Youth Challenge
Zadar Youth Challenge
22.11.2019


Idući tjedan se u našem gradu održava Zadar Youth Challenge u sklopu projekta „SOS – Surađuj i ostvari sebe“.
 
Događaj je namijenjen mladim nezaposlenim osobama u dobi od 18 do 30 godina, a svrha mu je potaknuti ih da postanu poduzetnici, aktivirati ih, povezati ih s njihovim vršnjacima, postojećim poduzetnicima i tvrtkama te drugim kreativnim, strastvenim i utjecajnim pojedincima koji stvaraju promjene. To će biti prava kreativna radionica! 

 
U događaju u kojem je domaćin ZADRA NOVA, 20 odabranih sudionika dobit će priliku za razvijanje poduzetničke ideje timskim radom i kombiniranjem tri ključne riječi, a sve uz potporu stručnog mentora.
 
Nakon pohađanja kratkih naprednih tečajeva na teme poslovnog razvoja, strategije i komunikacije, timovi će raditi na svojim idejama te ih pripremiti za predstavljanje  (pitch) pred javnošću!
 
Datumi održavanja događaja su 25. i 26. studenog 2019. s početkom u 9 sati u COIN-u Zadar (Put Murvice 16).
 
Zabava je zagarantirana, promotivni materijal spreman, a nešto ćeš i naučiti i ako nemaš poduzetničku ideju. 
 
Prijavi se putem poveznice, broj sudionika je ograničen i prijave će se prihvaćati redoslijedom zaprimanja.
 
Challenge će te potaknuti da razviješ svoju ideju i viziju sebe kao samostalnog i uspješnog mladog poduzetnika. U tome ti onda može pomoći i mogućnost prijave na Program za dodjelu potpora za samozapošljavanje u iznosu do 71.000 HRK u sklopu projekta SOS.
 
Sve informacije o projektu i Zadar Youth Challenge možete pronaći na društvenim mrežama (FB: "SOS – surađuj i ostvari sebe").
 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830