Vijest - Održana javna tribina "Pokreni se!"
Održana javna tribina "Pokreni se!"
08.11.2019


Danas smo u Kneževoj palači sudjelovali na javnoj tribini "Pokreni se!", koja je održana u organizaciji Grada Zadra, i to u sklopu Završne konferencije projekta VR LABoratorij za mlade.
Projekt je rezultat suradnje Prirodoslovno­-grafičke škole Zadar, Udruge za izvannastavne i izvanškolske aktivnosti Cinaz, Udruge apstinenata za pomoć pri resocijalizaciji Porat i Grada Zadra kako bi primjenom suvremenih tehnologija mladi naučili kreirati sadržaje virtualne stvarnosti i razviti inovativne turističke proizvode za konkurentniji nastup na tržištu.
Cilj tribine bio je ojačati društvenu participaciju mladih te potaknuti mlade na aktivno uključivanje u kreiranje politika i strategija za mlade na lokalnoj i regionalnoj te nacionalnoj i europskoj razini s naglaskom sudjelovanja u donošenju odluka u lokalnoj zajednici. 
Na tribini su sudjelovali i: Tanja Herceg iz Savjeta za mlade Vlade Republike Hrvatske, Svjetlana Marijon iz Udruge Zamisli, Bruno Ćurko iz Udruge Mala filozofija te Jurica Bosna iz Savjeta mladih Grada Zadra. 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830