Vijest - Poziv na edukaciju „Migracije i održivi razvoj: Zajednice interaktivnog učenja"
Poziv na edukaciju „Migracije i održivi razvoj: Zajednice interaktivnog učenja"
13.09.2019
Sveučilište u Splitu poziva vas na dvodnevnu radionicu „Migracije i održivi razvoj – primjena metode Zajednice interaktivnog učenja“ u sklopu trogodišnjeg projekta InterCap na kojem je Sveučilište u Splitu jedan od partnera.
 
Projekt InterCap financiran je iz fonda EuropeAid i bavi se problemom percepcije migracija u javnosti, utjecajem javne percepcije na razumijevanje migracija, održivog razvoja, odgovornosti i stila života građana EU u međuzavisnom svijetu te pitanjem (ne)sigurnosti i rizika koji se razvijaju iz javne percepcije migracija.
 
Edukacija je namijenjena svim predstavnicima organizacija civilnog društva, profesorima, asistentima i suradnicima na Sveučilištu u Zadru, predstavnicima lokalne i regionalne samouprave, te predstavnicima različitih odgojno-obrazovnih institucija (agencije, centri, domovi).
Nakon završetka edukacije, sudionici će dobiti potvrdu o usavršavanju.
 
Edukacija je besplatna te su svi materijali za edukaciju osigurani kao i pauza za kavu i ručak.
Datum održavanja radionice: 4. i 5. listopada (mjesto održavanja COIN coworking prostor (Multimedijalna dvorana), Put Murvice 16).
  
Broj mjesta na edukaciji je ograničen. Prijave obavezne na: https://forms.gle/8tk6kYWvQivntGXB9. Više o edukaciji doznajte ovdje  a raspored radionica ovdje.
 
Za više informacija, slobodno se obratite voditeljici projekta pri Sveučilištu u Splitu Marini Meić na: marina.meic@unist.hr
Više o projektu InterCap možete doznati na: https://www.developtogether.eu/hr/
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830