Vijest - Natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković”
Natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković”
31.10.2018


Volonterski centar Udruge "MI" - Split objavljuje natječaj za dodjelu Godišnje nagrade za razvoj i promociju volonterstva „Vinka Luković” za 2018. godinu.

Nagrada se dodjeljuje neprofitnim organizacijama za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije) za razdoblje od 1. siječnja 2018. do 31. listopada 2018. godine. 

Na natječaj se mogu prijaviti neprofitne organizacije-organizatori volontiranja definirane člankom 7. Zakona o volonterstvu NN58/07, NN22/13 sa sjedištem u Splitsko-dalmatinskoj, Šibensko-kninskoj, Dubrovačko-neretvanskoj ili Zadarskoj županiji.

Prijaviti možete vlastitu, ali i neku drugu organizaciju za koju smatrate da nagradu zaslužuje. U privitku ćete pronaći potrebne Upute za prijavu, kao i Obrazac za prijavu na natječaj.


Rok za prijavu na natječaj je srijeda, 14. studenog 2018. g., a javna objava dobitnika nagrade bit će na svečanoj proslavi Međunarodnog dana volontera, u Hotelu Park u Splitu, 5. prosinca 2018. g.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830