Vijest - Dramska radionica: GLEDAJ, SLUŠAJ, OSJETI! u organizaciji Kazališne udruge
Dramska radionica: GLEDAJ, SLUŠAJ, OSJETI! u organizaciji Kazališne udruge
11.10.2018


Divite se glumi holivudskih zvijezda? Iritira vas plastična gluma "sapunjarskih" glumaca? Možda oduvijek želite nekom reći „Are you talking to me?“. Pridružite nam se i pokažite svoje umijeće!

Udruga CINAZ u suradnji sa Kazališnom udrugom ''Igrajmo se'' Zadar organizira jednodnevnu radionicu osnova glume. Radionica je namijenjena mladima koji žele osjetiti glumu kao način izražavanja vlastitih osjećaja. Tijekom radionice obuhvatiti će se tri dijela glumačke cjeline: teorijski (osnovni kazališni i glumački pojmovi, različite teorije o glumi i uvod u osnove glume), praktični (vježbe opuštanja, osvještavanje pokreta, govorne vježbe, improvizacije) i prezentacijski (rad na knjižvenom tekstu i prezentacija završnog rada pred drugima).

Radionicu vodi Lucija Dovranić, dugogodišnja dramska voditeljica kazališne udruge „Igrajmo se“. Lucija je „katica za sve“ pa, uz edukacijsku ulogu rada sa mladima od 1.razreda osnovne do 4. razreda srednje škole, osmišljava i piše predstave te ih režira. 

Glumimo u petak, 12.10.2018., u prostoru dvorane za tjelesni odgoj Pomorske škole Zadar, od 20 h. Zainteresirane molimo da se prijave do četvrtka 11.10. do 17h putem prijavnog obrasca: https://goo.gl/Gtr2AV

Daske koje život znače čekaju na vas!
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830