Vijest - Najava tjednih događanja u CINAZ-u
Najava tjednih događanja u CINAZ-u
03.10.2018


  • RADIONICA POSLOVNE KOMUNIKACIJE
 
Kvalitetna komunikacija olakšava izazove svakodnevnice i poboljšava međuljudske odnose. 
 
Kako unaprijediti svoju poslovnu komunikaciju otkriti će vam prof.psiholog, Lucija Bušljeta, savjetnica zadarskog CISOK centra. Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti način komunikacije sa svojim (potencijalnim) poslodavcima i kolegama. Saznajte koje su odlike uspješne poslovne komunikacije te je uvježbajte kroz demonstraciju, igru uloga i praktične zadatke kako bi ostavili dobar prvi dojam i održali ga u poslovnom svijetu.
 
Radionica se održava u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, u utorak 02.listopada, u CISOK centru Zadar, Polačišće 3, od 16.30 h. 

 
  • ONLINE UČENJE: COURSERA
 
Vječno znanja gladan crv tjera vas na potragu za informacijama i novim vještinama, a nemate dovoljno vremena za pohađanje fomralnih i neformalnih oblika učenja u "realnom svijetu"?
 
Pridružite nam se, u sklopu Tjedna cjeloživotnog učenja, ovog četvrtka, 03.10. 2018. od 17 h, u prostorijama CISOK centra Zadar te saznajte kako učiti putem Coursere, ali i otkrijte mnoge druge platforme za učenje i unapređenje vlastitih vještina putem interneta iz raznih područja, od fizike do fitnesa. 

  • MOJ PUTOPIS: ARMENIJA
 
U subotu, 06.10. s početkom u 11:00 sati, udruga CINAZ ugostiti će, u multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, zanimljivu predavačicu Nikolinu Gavrilović. Zašto zanimljivu? Zato jer se naša draga volonterka hrabro otisnula u tuđinu istoka Europe - Armeniju te vratila s pregršt dojmova koje želi podijeliti s vama!
 
Otkačene dogodovštine s lokalcima, stranim i domicilnim studentima pa i sa izvjesnim konzulom tek će biti jedna od brojnih tema. Saznajte što povezuje brendi i Noinu arku, koja prirodna bogatstva krase Armeniju a koja kulturna, kako se uopće snaći tamo te kako, zlu ne trebalo, postati taksistom u „čas posla“!
 
Biti će priče o međuljudskim odnosima, što povezuje Armence i Dalmatince, kako „diše“ Erevan te brojne druge korisne zanimljivosti zbog kojih treba i osobno istražiti Armeniju (tradicionalna kuhinja, spomenici, noćni život, glazbeni instrumenti, poznati ljudi itd.)
 
Znatiželjni, družimo se od 11 sati u Gradskoj knjižnici Zadar, a svoj dolazak poželjno bi bilo potvrditi na email: cinaz.info@gmail.com ili na 095 856 0454
  • BOOKCROSSING KUĆICA
 
Pročitali ste divnu knjigu koja sad skuplja prašinu na polici? Podijelite je s drugima! Koristite svakodnevno blagodati svjetskog „bookcrossing“ pokreta, ostavite je na policama "Bookcrossing kućice" iza Gradske knjižnice Zadar,  a mi ćemo je ubaciti u svjetsku bazu, ukrasiti kodom te pustiti da „živi svoj život“. Kako ne bi ostali „kratkih rukava“, ukoliko vam se svidi neka iz naše baze knjiga, udomite svoju miljenicu!

KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830