Vijest - Poziv na konferenciju "Vrednovanje volontiranja s naglaskom na Potvrdu o stečenim kompetencijama kroz volontiranje"
Poziv na konferenciju "Vrednovanje volontiranja s naglaskom na Potvrdu o stečenim kompetencijama kroz volontiranje"
02.05.2018


U sklopu projekta ''Volontiranje- kompetencije za budućnost'' financiranog od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku na kojem su nam kao partneri uključeni Grad Zadar i Zadarska županija, organiziramo konferenciju  "Vrednovanje volontiranja s naglaskom na Potvrdu o stečenim kompetencijama kroz volontiranje".

 
Na konferenciji će o svojim iskustvima i organizaciji volonterskih programa govoriti educirani/e koordinatori/ce volontera/ki kao i volonteri/ke koji/e su sudjelovali/e u različitim volonterskim aktivnostima i na taj način doprinijeli/e razvoju lokalne zajednice. Isto tako, na konferenciji će biti prikazan i promo film o volontiranju srednjoškolaca u socijalnim i odgojno-obrazovnim ustanovama na području Grada Zadra kojeg su osmislili/e i snimili/e učenici/e Prirodoslovno-grafičke škole Zadar. 

Ovom prilikom ćemo obilježiti i peti rođendan Volonterskog centra Zadar.

Pozivamo Vas da nam se pridružite 09. svibnja 2018. u 10:00 sati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, gdje ćemo se nakon održane konferencije podružiti uz prigodni domjenak smiley


S poštovanjem,

tim Volonterskog centra Zadar
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830