Vijest - Najava tjednih događanja u Cinazu
Najava tjednih događanja u Cinazu
16.03.2018


NAJAVA TJEDNIH DOGAĐANJA U CINAZU

RADIONICA BLOG NOVINARSTVA, SRIJEDA I PETAK 21. i 23.03., u 18:30 hKreativne mlade osobe, željne izražavanja putem modernog medija bloga, pozor!

Udruga CINAZ organizira dvije dvosatne radionice blog novinarstva pod voditeljstvom prekaljenog novinarskog gurua doc.dr.sc. Nenada Vertovšeka. Polaznici će ovladati pripremom internetskog dnevnika s fotografijama i linkovima, upoznavati se s fazama od pokretanja bloga, pisanja i prilagođavanja zamisli blog-formatu do određivanja i usavršavanja vlastitog stila.

Teme koje vas očekuju:

- Što vas očekuje u blog svijetu, upoznavanje s terminologijom i praksom.
- Jednostavno pitanje: zašto uopće želite blog? Nedoumice i dileme oko vlastitog pisanja o sebi i vama bitnim doživljajima i temama.
- Osnove (zanimljivog i kreativnog) pisanja, uređivanja i prezentiranja.
- Kako i gdje blogirati?
- Objavljivanje informacija o sebi, što je Vaš profil?
- Usavršavanje bloga, komentiranje
- Blog kao afirmacija, autoprezentiranje i samoreklamiranje

Dio radionice i praktičnog rada će se posvetiti nekim posebnim temama – pronalaženje teme za blogiranje, privlačenje pozornosti, prezentiranje zamisli, Blog kao osobna, javna i/ili novinarska priča, etika, sloboda i odgovornost u blogiranju. Dobrodošli su i početnici, oni s iskustvom, te svi koje zanima osobno izražavanje i novinarstvo. 
Blogosferom se bavimo u srijedu, 21.03. i petak, 23.03. od 18.30 sati u prostorijama udruge CINAZ, Andrije Medulića 2 (iznad Obala i lučica).  Za sudjelovanje je potrebno ispuniti on-line prijavnicu do utorka 20.3. do 14h na linku: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe-0qVh5BtsjtS0tkJolA5tbs0UGweXr3gHoFtgSIU5IGJopg/viewform
​​


Prednost imaju mladi od 15 do 30 godina.

*aktivnost se provodi u sklopu projekta kluba mladih KLOOZ Udruge CINAZ odobrenog od Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.
STUDIRAJ U VELIKOJ BRITANIJI!, 22.03., 16:30 h @ Gradska knjižnica Zadar

Pridruži nam se na besplatnoj prezentaciji 22.03.2018. u 16.30 sati u Gradskoj knjižnici Zadar (Multimedijana dvorana) gdje ćeš imati priliku saznati što ti studij u Velikoj Britaniji može omogućiti, što ti je sve potrebno za uspješnu prijavu i kako ostvariti svoj san.

Ovo su samo neki od razloga zašto upisati studij u Velikoj Britaniji:

- Postat ćeš i ti dio drugog najkvalitetnijeg obrazovnog sustava na svijetu
- Studij možeš financirati pomoću povoljnih kredita britanske vlade
- Dostupne su kombinacije studijskih programa po tvojoj mjeri i interesima
- Biti ćeš okružen studentima iz cijelog svijeta
- U sklopu studija možeš birati „Placement year“ što znači da ćeš jednu cijelu studijsku godinu raditi u svojoj struci
- Fakulteti i kampusi su opremljeni najsuvremenijom tehnologijom i studentu osiguravaju sve potrebno za kvalitetan studij
- Na prvoj godini studija zagarantiran ti je smještaj u studentskom kampusu

Prijave za studij u Veliku Britaniju su moguće do 30.6.2018.


*aktivnost se provodi u sklopu projekta Info centar za mlade Zadar kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.
"CINAZ INFO" RADIO EMISIJA 

Dobra informacija mijenja sve!

Slušajte našu informativnu radio emisiju s ciljem informiranja mladih Zadarske županije na valovima Radio Zadra na frekvencijama: 101,8 MHz, 103 MHz i 105,9  MHz svakog četvrtka u 10:15h. Svi zainteresirani za suradnju mogu nam se javiti putem email-a: udrugacinaz@gmail.com
OBAVIJEST O PRESELJENJU!!!

Dragi korisnici, od 01.01.2018. preselili smo se nedaleko nekadašnjeg sjedišta na Trgu Petra Zoranića, te se sad nalazimo na novoj adresi, Andrije Medulića br.2 (iznad blagajne Obala i Lučica). Veselimo se druženju s vama u novom prostoru!!!

KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830