Vijest - Udruga Cinaz poziva na besplatni uvodni tečaj ruskog jezika
Udruga Cinaz poziva na besplatni uvodni tečaj ruskog jezika
16.01.2018Udruga Cinaz poziva sve zainteresirane na uvodni tečaj ruskog jezika  koji kreće idućeg ponedjeljka, 22.01.2018. u KLOOZ-u.

Uvodni tečaj ruskog jezika namijenjen je osobama koje nemaju nikakvog predznanja iz ruskog jezika, te se dosad nisu susreli ni koristili ruskom ćirilicom. 

Polaznici će na tečaju naučiti pisati i čitati rusku ćirilicu, razumjeti i koristiti jednostavan vokabular ruskog jezika koji se odnosi na neposrednu okolinu, predstaviti sebe i drugu osobu te postaviti nekoliko pitanja o njima. Također, naučiti će i korisne, svakodnevne izraze na ruskom jeziku o prijevozu, vremenskim prilikama, kako naručiti jelo u restoranu i sl.

Od polaznika se traži motivacija za učenjem, redovito pohađanje te izvršavanje domaćeg rada (paziti na ljubimce da ne pojedu bilježnicu, čuvati se od otmice vanzemaljaca...).

Tečaj počinje u ponedjeljak, 22.01.2018. u 18 h, u prostoru Kluba mladih KLOOZ, Andrije Medulića 2 (iznad Obale i Lučice
​ * novi prostor​), te će se održavati kroz pet tjedana, uvijek ponedjeljkom u istom terminu. 

Prijaviti se možete putem slijedećeg linka: https://goo.gl/C8j8We

S obzirom da je broj polaznika ograničen, prijave traju do petka, 19.01.2018. do 18 h, a prednost pri odabiru imat će mlade osobe od 15 do 30 godina. Svi odabrani polazanici će dobiti obavijest putem e-maila :) *aktivnost se provodi u sklopu programa Klub mladih KLOOZ kojeg financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku RH.
-- 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830