Vijest - Poziv na dostavu prijedloga za nagradu za promociju i razvoj volonterstva 'Vinka Luković'
Poziv na dostavu prijedloga za nagradu za promociju i razvoj volonterstva 'Vinka Luković'
31.10.2017


Udruga ''MI'' iz Splita

 

poziva sve osobe i organizacije da dostave prijedlog(e) za njihovu nagradu za promociju i razvoj volonterstva "Vinka Luković".
U nastavku su detalji, a u privitku možete preuzeti obrazac i upute za prijavu:)

 

"Kao što vam je već poznato, nagrada se na godišnjoj razini dodjeljuje organizatorima volontiranja za iskazani doprinos razvoju volonterstva i volonterskih aktivnosti na području četiriju dalmatinskih županija (Dubrovačko-neretvanske, Splitsko-dalmatinske, Šibensko-kninske i Zadarske županije). Prijaviti možete svoju organizaciju, ali i neku drugu neprofitnu organizaciju za aktivnosti usmjerene razvoju i promociji volonterstva koje su provedene u razdoblju od 1. siječnja 2017. do 31. listopada 2017. godine. 

 

Krajnji rok za podnošenje prijava za nagradu "Vinka Luković" je 10.  studenog 2017. g., nakon čega će Savjet Volonterskog centra Split odlučiti o dobitnicima.

 

Nagrade će biti dodijeljene na svečanosti povodom Međunarodnog dana volontera 5.12. u Hotelu Park. O svim detaljima proslave ćete biti obaviješteni naknadno.

 

Obrazac i upute za prijavu se nalaze u privitku, a za sve dodatne informacije nas slobodno kontaktirajte e-mailom na: kontakt@vcst.info ili telefonski na: 021/329-139."

 

 


KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830