Vijest - Predavanje „Međunarodni volonterski kampovi i EVS“
Predavanje „Međunarodni volonterski kampovi i EVS“
07.04.2017


Osluškuješ zov ceste ? Raduje te upoznavanje novih kultura? Privlači te mogućnost stjecanja novih prijatelja? Maštaš o internacionalnoj ljubavi? 

Onda na ovom predavanju čuvamo mjesto za tebe!

Prijavi se na predavanje „Međunarodni volonterski kampovi i EVS“ na kojem ćeš saznati više o mogućnostima sudjelovanja na međunarodnim volonterskim aktivnostima poput međunarodnih volonterskih kampova te EVS-a (Europska volonterska služba). 

Doznat ćeš gdje i kako pronaći aktivnosti i projekte koji se provode u inozemstvu, kako se na njih prijaviti, koja je pak dokumentacija potrebna, a kome se obratiti za sve daljnje upite. 
Imati ćete i prilike čuti iskustva iz prve ruke od strane EVS volontera iz Italije, Massimiliana Arosia, koji volontira na projektu „More je život 6“ u udruzi Argonauta iz Murtera.

Predavanje vodi programska koordinatorica Volonterskog centra Zadar, univ. bacc. oec. Marija Kereš, a prijaviti se možete putem prijavnice do ponedjeljka, 10.4.2016 do17h: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdd4C1cwcgiuNhemvr6P6nIWgNVscaXhWAPylm5a_usqT3B-Q/viewform

Predavanje se odvija u prostorima udruge CINAZ, na adresi Trg Petra Zoranića 1 (Providurova palača), 11.04.2017. sa početkom u 18 h povodom obilježavanja Europskog dana informiranja mladih.

Ova aktivnost se provodi u sklopu partnerstva udruge CINAZ i Volonterskog centra Zadar na programu „Klub mladih KLOOZ“ kojeg financira Ministarstvo socijalne politke i mladih RH.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830