Vijest - Dan igre na Forumu
Dan igre na Forumu
04.04.2017


Poštovani,
 
           Društvo "Naša djeca" Zadar u sklopu projekta Foster Children Rights - promicanje prava male djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji organizira Dan igre na Forumu 08.04.2017 godine s početkom u 10:00 sati u suradnji sa Udrugom odgajatelja predškolske djece "Maraške" i Volonterskim centrom Zadar.

Dan igre će okupit djecu, vrtiće, odgojitelje, roditelje i bake i djedove u jednoj velikoj zajedničkoj igri. Cijeli trg će biti podijeljen u 12 centara aktivnosti kako bi djeca imala izbor raznih aktivnosti. Održati će se plesne, likovne, lutkarske i mnoge druge radionice. Sva djeca su dobrodošla i svako dijete će pronaći nešto za sebe.

Cilj ove aktivnosti je naglasiti važnost dječjeg prava u obitelji, na sudjelovanje u igri, inkluziju, edukaciju te socijalnu uključenost. Ova aktivnost će također naglasiti važnost dječjeg prava da uči kroz igru. Također će podići svjesnost javnosti i senzibilizirati za prava djece i njihovih obitelji.
Osim nositelja Društva „Naša djeca“ Zadar, partneri na projektu su i Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, Grad Zadar, Zadarska županija, Caritas Zadarske nadbiskupije, Volonterski centar te Udruga Maraške. Vrijednost projekta je 130.186,90 EUR, a ukupno trajanje projekta  je 18 mjeseci.

Ovim putem Vas pozivamo na događanje, ali Vas molimo i da pozovete prijatelje da sudjeluju na događanju.
Za više informacija kontaktirajte nas na: fosterchildrenrights.dndzd@gmail.com  ili na broj telefona 099 812 1127.
 


 
 


 

KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830