Vijest - Poziv na radionicu
Poziv na radionicu
06.10.2016


Društvo "Naša djeca" Zadar u sklopu programa IPA 2012 provodi projekt Foster Children Rights - promicanje prava male djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Osim nositelja Društva „Naša djeca“ Zadar, partneri na projektu su i Agencija za razvoj Zadarske županije ZADRA NOVA, Grad Zadar, Zadarska županija, Caritas Zadarske nadbiskupije, Volonterski centar te Udruga Maraške. Vrijednost projekta je 130.186,90 EUR, a ukupno trajanje projekta  je 18 mjeseci.

Opći cilj projekta je osigurati učinkovitu provedbu EU standarda u provedbi prava male djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji u Zadarskoj županiji. Realizacijom specifičnih ciljeva će nastojati osigurati da organizacije civilnog društva i jedinice lokalne i regionalne samouprave budu ravnopravni partneri u osiguravanju dosljedne provedbe prava male djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji u Zadarskoj županiji, te kroz jačanje suradnje između organizacija civilnog društva, stručnjaka koji rade s malom djecom s teškoćama u razvoju i lokalne i regionalne samouprave. U sklopu projekta organiziraju se radionice koje imaju za cilj edukaciju obitelji djece s teškoćama o načinu poticanja djece s teškoćama te njihovim pravima. 

U utorak, 11.10.2016. godine održat će se radionica na temu: Nepoželjna ponašanja kod djece. Radionicu će održati Marina Grbić pedagoginja/specijalistica rane intervencije i Ivana Šunjić dipl.učiteljica/specijalistica rane intervencije. Program radionice možete pogledati ovdje

Radionica će se održati u Multimedijalnoj dvorani Gradske knjižnice Zadar, na adresi Stjepana Radića 11b od 18:00 – 20:00 h te je prvenstveno namjenjena roditeljima i obiteljima djece s teškoćama u razvoju. Osim navedenih, radionice su otvorene i za širu javnost.
Radionica će sadržavati predavanja, analizu video primjera i vježbe.
Tijekom radionice obradit će se tema nepoželjnih ponašanja, što su ona, kako se manifestiraju, zašto se pojavljuju te kako ih spriječiti ili ukloniti.   
 
Ovim putem Vas pozivamo da budete dio ove zanimljive i korisne radionice. Molimo Vas da potvrdite svoj dolazak do ponedjeljka 10.10.2016 do 18:00 sati te da prilikom prijave naznačite dolazite li kao roditelj djeteta s teškoćama u razvoju ili stručnjak koji radi s djecom s teškoćama u razvoju i njihovim obiteljima.
 
Ukoliko imate kakvih pitanja oko edukacije slobodno se obratite na sljedeće kontakte, email: fosterchildrenrights.dndzd@gmail.com ili na broj telefona 095 899 8216 ili 099 812 1127Povezane datoteke za ovu novost:
Poziv na radionicu.docx
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830