Vijest - Klub mladih KLOOZ organizira besplatnu radionicu joge!
Klub mladih KLOOZ organizira besplatnu radionicu joge!
05.10.2016


Klub mladih KLOOZ započinje s drugom godinom provedbe programa te organizira radionicu joge u suradnji s Društvom športske rekreacije Vitalnost iz Zadra!
 
Joga je kombinacija dinamičnih stilova joge - Ashtanga i Vinyasa koji spajaju pokret i dah u dinamične sljedove joga asana. Cilj radionice je upoznati polaznike sa samom praksom joge, dobrobitima prakse i utjecajem joge na psihofizičko zdravlje te razbijanje predrasuda o onome što joga jest, a što nije.
 
 
Radionica će se sastojati od uvodnog dijela, trajanja oko 15 minuta gdje se upoznaje polaznike s onim što joga predstavlja, koje su dobrobiti joge, različiti stilovi joge te ukratko o stilu joge koji će se raditi na samom satu.
Glavni dio radionice je sat joge u trajanju od 75 minuta koji se sastoji od uvodnog dijela u trajanju od 5 do 7 minuta: kratka meditacija, osvještavanje daha i položaja tijela. Središnji dio sata se sastoji od Pozdrava suncu (dinamični slijed asana koji služi za zagrijavanje tijela) te osnovnih joga asana (položaja tijela) u trajanju od 55 minuta. Završni dio sata se sastoji od opuštanja i kratke meditacije u trajanju od 10 do 15 minuta.
Završni dio radionice je razgovor sa sudionicima, dojmovi, iskustva i pitanja sudionika.
 
Radionicu vodi Ivana Stilinović, certificirana učiteljica joge (Gaya yoga school, TT 200h) i predsjednica Društva športske rekreacije Vitalnost u Zadru.
 
Besplatna radionica će se održati u Kapetanskom parku (na Poluotoku) u subotu, 8.10.2016. s početkom u 9.30h i trajat će 2 sata.
 
Za radionicu se potrebo prijaviti putem prijavnog obrasca do petka do 18h.
 
Potrebno je donijeti svoju prostirku, a u slučaju da ju nemate javite nam se i mi ćemo vam ju osigurati. Broj prostirki je ograničen.
Prednost mladima od 15 do 30 godina.
Za dodatne upite možete se javiti na cinaz.info@gmail.com.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830