Vijest - Info dani o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2016. godini
Info dani o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2016. godini
09.05.2016


Ured za udruge, u suradnji s tijelima državne uprave - davateljima bespovratnih sredstava, organizira Info dane o natječajima za financiranje projekata i programa organizacija civilnog društva iz sredstava Državnog proračuna RH i fondova EU u 2016. godini.
Info dani 2016. održati će se 16. i 17. svibnja 2016. u Velikoj dvorani Ministarstva znanosti obrazovanja i sporta (Donje Svetice 38, Zagreb).
 
Svrha je Info dana da se zainteresiranim udrugama/organizacijama civilnog društva predstave natječaji koji će se raspisivati u 2016. godini, a program je pripremljen na temelju Godišnjeg plana natječaja izrađenog sukladno zaprimljenim podacima davatelja bespovratnih sredstava.
 
Tijekom čitavog događanja bit će omogućen video prijenos kako bi se omogućilo informiranje i aktivno sudjelovanje što većeg broja zainteresiranih prijavitelja izvan Zagreba. Poveznica putem koje će se moći pristupiti video prijenosu bit će objavljena na mrežnim stranicama Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta s posebno izrađenim bannerom "Prijenos uživo" (http://public.mzos.hr/mzosuzivo), a adresa e-pošte putem koje će zainteresirani izvan Zagreba uživo moći postavljati pitanja predstavnicima davatelja bespovratnih sredstava je: infodani@udruge.vlada.hr.
 
Prezentacije davatelja bespovratnih sredstava bit će objavljene na mrežnim stranicama Ureda za udruge, uz detaljnu bilješku s događanja.

 
Nacrt Programa Info dana i prijavni obrazac preuzmite u nastavku, a rok za prijavu je 12. svibnja 2016. uz napomenu da se prijave zaprimaju do popune kapaciteta dvorane, a iz jedne organizacije moguće je prijaviti do dva sudionika.
 
Napominjemo kako je Program podložan promjenama te će se po potrebi ažurirati do samog dana održavanja Info dana.

 

KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830