Vijest - Održana radionica art terapije
Održana radionica art terapije
12.03.2024


Međunarodni dan žena obilježili smo interkulturalnom radionicom art terapije „Čarolija u krugu žena“, gdje su sudionice iz Hrvatske i Ukrajine imale priliku na kreativan način izraziti svoje osjećaje.

Osim što organiziramo volonterski program usmjeren pružanju pomoći i podrške raseljenim osobama iz Ukrajine, pokrenuli smo i program inkluzivnog volontiranja u koji se uključuju Ukrajinci kao volonteri. Tako je naša volonterka Natalija Kurkina, kao iskusna umjetnička terapeutkinja, vodila 9 žena kroz proces slikanja s fokusom na osnaživanje i osobni rast. Ovim putem zahvaljujemo Nataliji na osmišljavanju i provođenju radionice, kao i našoj volonterki Luciji Gobin na prevođenju. Najljepša hvala i Gradskom društvu Crvenog križa Zadar na ustupljenom prostoru.

Ova aktivnost dio je projekta „Izgradnja društva dobrodošlice“, koji Udruga „MI“ - Split provodi uz financijsku podršku i suradnju s UNHCR-om Hrvatska te projekta „Val volonterstva“, financiranog  sredstvima Ministarstva rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830