Vijest - Poziv na nominaciju kandidata za Priznanje "Volonterska ruka"
Poziv na nominaciju kandidata za Priznanje "Volonterska ruka"
20.11.2023


Dragi organizatori volontiranja,

stiglo je ono vrijeme u godini kad promišljamo o godini iza nas, o našim aktivnostima, radu, trudu i postignućima u organiziranju volonterskih aktivnosti u 2023. godini. Do 28. studenog otvorene su prijave za dodjelu Priznanja „Volonterska ruka“ koje Volonterski centar Zadar svake godine dodjeljuje za promociju i razvoj volonterstva najistaknutijim volonterima/kama i organizacijama koje uključuju volontere na području Zadarske županije. Ovim putem vas pozivamo da dostavite prijedloge o nominiranju svojih volontera i volonterki odnosno da nominirate sebe kao organizaciju ili neku drugu za koju smatrate da zaslužuje ovo Priznanje :)

Priznanja dodjeljujemo povodom Međunarodnog dana volontera koji se obilježava 5. prosinca, a ove godine dodjela istih će se održati u 13 h u prostoru II palače.

Svoje kandidate/kinje prijavite ispunjavanjem obrazaca koje možete pronaći na sljedećim poveznicama:

kategorija organizatora volontiranja
kategorija volontera/ke

Upute za prijavitelje možete preuzeti ovdje.

Želja nam je pokazati našim organizatorima volontiranja da cijenimo njihov trud te im zahvaliti na mogućnostima koje pružaju za boljitak zajednice volonterskim radom, a volonterima/kama da zajednica prepoznaje i cijeni njihov volonterski rad, trud i volju za činjenjem našeg društva boljim.

Veselimo se vašim prijavama :)

KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830