Volonterska burza - Asistent na Europskom prvenstvu u odbojci
Volonterska burza - Asistent na Europskom prvenstvu u odbojci


Organizacija (objavitelj pozicije)
Hrvatski odbojkaški savez
Datum objave
25.05.2021
Naziv pozicije
Asistent na Europskom prvenstvu u odbojci
Potreba volontera za
15. - 27. kolovoza 2021.
Kratak opis zadatka koji bi volonter obavljao
- U Zadru će se od 19. do 26. kolovoza odigrati jedan od najvećih sportskih događaja ove godine u Hrvatskoj, jedna od skupina Europskog prvenstva u odbojci za žene (seniorke), na kojem će uz našu reprezentaciju sudjelovati još reprezentacije Italije, Bjelorusije, Slovačke, Mađarske i Švicarske. - Zadaci volontera: doček stranih ekipa u hotelu; odlazak s ekipama na treninge i utakmice; biti na raspolaganju za druge potrebe (odlazak u bolnicu, ljekarnu, trgovinu i sl.). - Ukoliko epidemiološke mjere dopuste prisustvo gledatelja na utakmicama, volonterski zadaci će uključivati i izradu akreditacija, usmjeravanje gledatelja na njihova sjedala i sl. - Za volontere je osiguran ručak/večera i prijevoz/putni troškovi. BONUS - besplatno gledanje utakmica vrhunskih sportašica! - Prijave otvorene do kraja lipnja ili popunjavanja potrebnog broja volontera, a početkom kolovoza će se održati sastanak svih volontera s organizatorom na kojem će se dogovoriti raspored rada i pobliže objasniti konkretni zadaci. - Budući da je zdravlje sudionika na prvom mjestu, organizator osigurava besplatne brze COVID testove za sve, uključujući volontere.
Broj volontera/ki potreban za opis posla
10
Očekivane kvalifikacije, znanje i vještine od volontera/ke
Znanje engleskog jezika, komunikativnost, ljubaznost, odgovornost.
Potrebno radno vrijeme - broj sati dnevno/tjedno i/ili raspored rada
Cjelodnevna aktivnost 8-22 sata s prekidima (ujutro odlazak na trening, popodne na utakmicu, u međuvremenu slobodno), sve u dogovoru s ekipama i organizatorom.
Mjesto gdje će se obavljati rad
Hotel Kolovare, dvorana Krešimir Ćosić (Višnjik)
Dodatno obrazovanje specifično za potrebe obavljanja posla?
DA

Kako bi se prijavili za volonterski angažman, molimo prvo se prijavite u Vaš volonterski korisnički profil, a zatim ponovno otvorite pregled odabranog volonterskog angažmana.

Za sve informacije kontaktirajte Volonterski centar Zadar na info@vczd.org
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830