Vijest - Dodijeljena Državna nagrada za volontiranje
Dodijeljena Državna nagrada za volontiranje
07.07.2022


Jučer je u Zagrebu dodijeljeno najviše priznanje za volontiranje u Republici Hrvatskoj - Državna nagrada za volontiranje! 

Državnu nagradu za volontiranje za 2021. u kategoriji volonter/volonterka dobila je Anja Dergez koja volontira u SUMA - Udruga za održivi razvoj i koja je kroz aktivno volontiranje pozitivno aktivirala lokalnu zajednicu u smislu aktivnijeg civilnog angažmana mladih i umirovljenika, a uz sve volonterske aktivnosti, odlična je učenica gimnazije.

Nagradu u kategoriji koordinatorica/koordinator volontera je dobila i Olivera Kapetanović koja volontira u La Verna - Palijativna skrb i koja tijekom svog rada nesebično prati potrebe korisnika i volontera te spremno uvodi nove aktivnosti koje mogu unaprijediti kvalitetu skrbi i podrške.

Centar za Nestalu i Zlostavljanu Djecu
također je dobitnik Državne nagrade za volontiranje, u kategoriji organizator volontiranja. Centar postoji više od 10 godina, a od svog osnivanja napravio je mnoštvo velikih iskoraka u svojoj lokalnoj zajednici, na nacionalnoj razini te na razini Europske unije, a njegovi volonteri uključeni su u brojne aktivnosti te su njegov vrlo vrijedan resurs.

 
Uz Državnu nagradu za volontiranje, dodijeljena je i Državna nagrada za humanitarni rad koju su primile Udruga žena Sv. Nedelja "Mendula" i Udruga osoba s invaliditetom Sisačko-moslavačke županije.
 
Čestitamo svim dobitnicama!
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830