Vijest - Otvorene prijave volontera za projekt “72 sata bez kompromisa”
Otvorene prijave volontera za projekt “72 sata bez kompromisa”
16.09.2021


“72 sata bez  kompromisa” međunarodni je volonterski projekt koji animira mlade i promiče solidarnost, zajedništvo, kreativnost i volonterstvo. Projekt se provodi u devet europskih zemalja, a Hrvatska je deseta zemlja u Europi koja je prepoznala vrijednosti projekta.

Dobar osjećaj zbog pomaganja drugima, zanimljiv projekt koji treba češće održavati, rad i volontiranje zbližavaju i usrećuju - riječi su kojima volonterski projekt "72 sata bez kompromisa" opisuju oni koji su imali priliku sudjelovati u njemu.

Projekt "72 sata bez kompromisa" ima za cilj okupiti srednjoškolce, studente i mlade zaposlenike te pokazati kako se zajedničkim snagama i akcijama može preobraziti okruženje u kojem živimo. Samo je malo potrebno - izaći iz vlastite udobnosti i slobodno vrijeme posvetiti volontiranju, da bi se dobili veliki plodovi. U projektu "72 sata bez kompromisa" mladi stavljaju sebe, svoje vrijeme i sposobnosti na raspolaganje za konkretne volonterske akcije te pritom promiču općeljudske vrijednosti.

72 sata, 15 gradova, 1 općina, 4000 mladih i 400 volonterskih akcija! Solidarnost, kreativnost, marljivost, požrtvovnost, samo su neke od osobina volontera! Vjerujemo kako i ti imaš jednu od njih. Nemoj je potratiti! Odvaži se, prijavi se na ovom linku i zagrli srcem one najpotrebitije među nama! Možeš se prijaviti solo ili u grupi (3-5 članova). Osoba koja kreira grupu mora biti punoljetna. "72 sata bez kompromisa" ove godine se održava od 14. do 17. listopada.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830