Vijest - Najava predavanja prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander
Najava predavanja prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander
22.04.2021


U sklopu projekta "Edukacija - prvi korak prema prevenciji nasilja na internetu II", u četvrtak, 29. travnja, s početkom u 13 h, putem platforme Zoom će se održati predavanje prof. dr. sc. Gordane Buljan Flander, kliničke psihologinje i psihoterapeutkinje. Predavačica je osnivačica i ravnateljica Poliklinike za zaštitu djece i mladih Grada Zagreba, osnivačica Hrabrog telefona, udruge za pomoć i podršku zlostavljanoj i zanemarenoj djeci i njihovim obiteljima, te vodeća hrvatska stručnjakinja u području zaštite djece i mladih, s brojnim završenim edukacijama, između ostalog i na temu psihosocijalne zaštite i rehabilitacije djece i mladih, te bogatim praktičnim iskustvom.

Predavanje je namijenjeno roditeljima, nastavnicima i stručnim suradnicima u školama, kao i svim ostalim stručnjacima koji se u svom području rada bave djecom. Osim teme prevencije e-nasilja, predstavit će se i rezultati projekta probira na teškoće mentalnog zdravlja koji je proveden na 22 000 djece i mladih pod nazivom „Podrška jačanju mentalnog zdravlja djece i mladih tijekom i nakon COVID-19 zdravstvene krize i potresa u Gradu Zagrebu“.

Predviđeno trajanje je 1 sat, uz dodatnih 10 minuta za postavljanje pitanja. Predavanju se može pristupiti putem sljedeće poveznice.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830