Vijest - Volontiraj u Italiji!
Volontiraj u Italiji!
22.01.2020


Udruga Argonauta s otoka Murtera dugi niz godina surađuje sa zaštićenim morskim područjem Punta Campanella u Italiji na projektu M.A.R.E. Kroz ovaj projekt, mnogo je međunarodnih volontera dalo svoj doprinos u monitoringu, edukaciji, čišćenju i zaštiti mora i tog zaštićenog područja. 

Za novi volonterski program traže jednog volontera iz Hrvatske koji će zajedno sa sedam međunarodnih volontera obavljati volontersku službu od 9 mjeseci.
 
Sve informacije o projektu, fazama projekta, volonterskim zadacima, smještaju, džeparcu i ostalom, možete pronaći na linku.
Za volontiranje se mogu prijaviti mladi od 18 do 30 godina, a volonter treba biti otvoren, znatiželjan, tolerantan, pozitivan i spremni učiti. Želja domaćina je da ugoste ljude s posebnim zanimanjem i ljubavi prema prirodi, oceanu, očuvanju mora, obrazovanju, aktivnostima na otvorenom. Ovim projektom svi zaljubljenici u prirodu i more u međunarodnom okruženju mogu ostvariti svoj san o zaštiti onoga što vole!
 
Životopis i motivacijsko pismo na engleskom jeziku te eventualna pitanja, poslati na evs.campanella@hotmail.com. Rok za prijavu je 26. siječnja 2020.
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830