Vijest - Najava tjednih događanja u CINAZ-u
Najava tjednih događanja u CINAZ-u
18.09.2018


Za sve zainteresirane udruga CINAZ ovaj tjedan organizira nekoliko aktivnosti:
  • Predavanje ŽENE NA TRŽIŠTU RADA - ŠTO TREBAM ZNATI?
 
Info centar za mlade Zadar i CISOK Centar Zadar te pozivaju na informativno predavanje "Žena na tržištu rada - što trebam znati?"
 
Predavanje posvećeno pravima i izazovima žena na tržištu rada, uz povijesni pregled društvenih promjena te kratki uvid u zakonodavni okvir. Saznajte koji su to izazovi s kojima se susreću žene na tržištu rada. Kako uskladiti obiteljsku i radnu ulogu? Koja prava imaju (ne)zaposlena trudnica, roditelji? Kome se obratiti za više informacija? 
 
Predavanje će se održati u utorak, 18.9.2018. u CISOK Centru Zadar (Polačišće 3) s početkom u 17h, a vodit će ga Antonia Livljanić, mag.psych.
Molimo sve zainteresirane da potvrde svoj dolazak na: cinaz.info@gmail.com ili na 095 8560454 (poziv/poruka) ili putem facebook poruke.
 
 
  • PUTOPISNO PREDAVANJE: SJEDINJENE AMERIČKE DRŽAVE
 
"Amerika nije komad kopna, Amerika je zvuk... dolazi u valovima..." 
 
Što prvo pomisliš kada čuješ riječ "Amerika"? Kakve asocijacije u tebi izaziva spomen Franka Sinatre, Boba Dylana, Kuma, Route 66, Istočne i Zapadne obale...? Zanima li te kako je živjeti u Zapadnoj Virginiji, volontirati na farmi božićnih drvaca ili pak kako je studirati u Južnoj Karolini, kakve su fešte i pazari u Ohiju te kako se zabavljaju kauboji u Montani? 
 
Odgovore i ostatak posve osobnog iskustva (studentskog) života u S.A.D.-u donosi vam Viktorija Božina, ovog četvrtka, 20. rujna od 18.30 h u prostorijama kluba za mlade KLOOZ, Andrije Medulića 2 (iznad Obala i lučica). 
 
Događaj je namjenjen prvenstveno mladima do 30 godina, a poželjna je potvrda dolaska facebook porukom, e-mailom na cinaz.info@gmail.com ili telefonom na broj: 095/856-0454
 
 
  • RADIONICA: VJEŠTINE POSLOVNE KOMUNIKACIJE
 
Kvalitetna komunikacija olakšava izazove svakodnevnice i poboljšava međuljudske odnose. 
 
Kako unaprijediti svoju poslovnu komunikaciju otkriti će vam prof.psiholog, Lucija Bušljeta, savjetnica zadarskog CISOK centra. Radionica je namijenjena svima koji žele unaprijediti način komunikacije sa svojim (potencijalnim) poslodavcima i kolegama. Saznajte koje su odlike uspješne poslovne komunikacije te je uvježbajte kroz demonstraciju, igru uloga i praktične zadatke kako bi ostavili dobar prvi dojam i održali ga u poslovnom svijetu.
 
Radionica se održava u petak, 21.rujna, u CISOK centru Zadar, Polačišće 3, od 16.30 h. Prijaviti se možete preko slijedeće prijavnice: https://goo.gl/bZbnop
 
 
  • BOOKCROSSING KUĆICA
 
Pročitali ste divnu knjigu koja sad skuplja prašinu na polici? Podijelite je s drugima! Koristite svakodnevno blagodati svjetskog „bookcrossing“ pokreta, ostavite je na policama "Bookcrossing kućice" iza Gradske knjižnice Zadar,  a mi ćemo je ubaciti u svjetsku bazu, ukrasiti kodom te pustiti da „živi svoj život“. Kako ne bi ostali „kratkih rukava“, ukoliko vam se svidi neka iz naše baze knjiga, udomite svoju miljenicu!
 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830