Vijest - Priključi se Danu otvorenih vrata udruga i posjeti Volonterski centar Zadar!
Priključi se Danu otvorenih vrata udruga i posjeti Volonterski centar Zadar!
20.05.2016


Volonterski centar Zadar priključuje se manifestaciji Danu otvorenih vrata udruga  koju od 23. do 25. svibnja organizira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske. Danu otvorenih vrata godišnji je događaj koji se održava u cijeloj Hrvatskoj s ciljem informiranja javnosti o radu udruga u lokalnoj i široj zajednici.

Ovom prilikom pozivamo volontere, ili one koji to tek žele postati da nam se priključe i posjete  naš ured kako bi ih upoznali s radom Centra te mogućnostima volontiranja u Zadarskoj županiji. Volonteri će također biti upoznati sa pravima i obvezama volontera, zakonom i etičkim kodeksom o volonterstvu. Također volonterima će se predstaviti  potvrda o kompetencijama stečenim kroz volontiranje koja utječe na povećanje zapošljivosti i omogućuju osobni nastavak obrazovanja pojedinca.

Također pozivamo i sve zainteresirane neprofitne organizacije koje u svoj rad žele uključiti volontere da nas posjete i informiraju se na koji  način se mogu priključiti bazi organizatora volontiranja. Uključivanje volontera u rad organizacija omogućuje pružanje povećanje kvalitete usluge svojim korisnicima te vodi lakšem i produktivnijem radu same organizacije.
 
Posjetite stari dio grada, prošetajte Kalelargom, sudjelujte u Danu otvorenih vrata udruga i posjetite nas u periodu od  23.-25 svibnja od 7-15 sati!

Vidimo se ;)
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830