Vijest - Poziv na okrugli stol
Poziv na okrugli stol
13.05.2016


Dragi suradnici i volonteri,

Volonterski centar Zadar povodom nacionalne kampanje "Hrvatska volontira"  18. svibnja. 2016. godine  s početkom u 13 sati u prostoru COIN-a (Put Murvice 16, 2. kat) organizira okrugli stol u sklopu EU projekta "Hear me out - podizanje svijesti i stvaranje mogućnosti za zapošljavanje osoba s oštećenim sluhom".

Cilj okruglog stola pod nazivom" Što možemo učiniti da bi poboljšali kvalitetu života osoba s oštećenim sluhom?" podjela je iskustava osoba sa oštećenim sluhom koje su uobičajene prepreke s kojima se ova ciljana skupina suočava, počevši od odlaska kod liječnika do obavljanja obične kupovine. U tu svrhu na okruglom stolu će sudjelovati volonteri VCZD-a koji su pohađali edukaciju znakovnog jezika kako bi pripomogli osobama sa slušnim oštećenjima i olakšali komunikaciju kako na sastanku tako i po potrebi u slobodno vrijeme korisnika projekta. Također, na okruglom stolu će sudjelovati i gđa Vilma Kotlar, koordinatorica volontera sa Sveučilišta u Zadru te volonteri studenti koji će nam iznijeti svoja iskustva.

Važno nam je čuti pozitivne primjere volontiranja i socijalnog uključivanja iz različitih područja djelovanja, te Vas iz tog razloga pozivamo kako biste pridonijeli diskusiji i naveli Vaša iskustva.

Projekt "Hear me out" rezultat je uspješne suradnje projektnih partnera Zadarske županije, Zavoda za javno zdravstvo Zadar, Udruge osoba oštećena sluha Zadar, i Agencije za razvoj Zadarske županije ZADRE NOVE (nositelja projekta), te suradnika na projektu Volonterskog centra Zadar i Hrvatskog zavoda za zapošljavanje – Područnog ureda Zadar.  

Nadamo se da ćete se odazvati našem pozivu i pridonijeti razvoju diskusije. 
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830