Vijest - „Hrvatska volontira 2016.“ – prijavljeno preko 260 volonterskih aktivnosti
„Hrvatska volontira 2016.“ – prijavljeno preko 260 volonterskih aktivnosti
13.05.2016


 
U ponedjeljak, 16. svibnja počinje manifestacija koja će i ove godine okupiti brojne pojedince, organizacije, institucije i tvrtke, a sve u cilju promocije i razvoja volonterstva u Hrvatskoj.

Hrvatska mreža volonterskih centara organizira manifestaciju „Hrvatska volontira“ kojoj je cilj potaknuti što veći broj građana, organizacija, institucija i tvrtki iz cijele Hrvatske na volontiranje u različitim društveno korisnim aktivnostima.

Ove godine, manifestacija će se održati od 16. do 21. svibnja u 60-ak hrvatskih gradova, dok će mnogobrojni volonteri sudjelovati u različitim volonterskim aktivnostima kako bi svojim doprinosom potaknuli izgradnju sretnije i bolje zajednice. Šesta po redu Hrvatska volontira do sada je okupila 160 organizatora volontiranja koji su osmislili i prijavili preko 260 volonterskih aktivnosti.

Popis svih volonterskih aktivnosti koje će se održati u sklopu manifestacije možete pronaći na sljedećoj poveznici.
Ove godine, tema manifestacije je volontiranje poslovnog sektora – djelatnici poslovnog sektora povezat će se s neprofitnim organizacijama iz civilnog i javnog sektora te time podsjetiti koliko je važno da se u izgradnju povezane i humane zajednice uključe svi pripadnici društva. Uređenje okoliša i osvježavanje prostora, održavanje edukativnih i kreativnih radionica te druženje s korisnicima samo su neke od aktivnosti koje će se provoditi u sklopu „Hrvatska volontira 2016.“.
 
Prepoznaj svoju snagu. Pokreni svoju zajednicu. Uključi svoju tvrtku. Zavolontiraj se!
 
Vizuale manifestacije možete preuzeti ovdje, a promotivni spot ovdje.

Prošlogodišnja manifestacije je u šest dana održavanja okupila 3.196 volontera koji su kroz 237 volonterskih akcija na području cijele Hrvatske društvu uložili ukupno 13.751 volonterski sat.

KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830