Vijest - Javni poziv za dodjelu nagrade „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“
Javni poziv za dodjelu nagrade „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“
29.04.2016


Provodite li programe koji promiču volonterstvo među mladima, imate li ideju kako uključiti srednjoškolce i studente u društveno korisne aktivnosti lokalne zajednice, pozivamo Vas da se prijavite za dodjelu nagrade za pružanje stručne komunikacijske podrške.

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske i Hrvatska udruga za odnose s javnošću, u suradnji s Hrvatskom mrežom volonterskih centara dodjeljuju nagradu temeljem koje će dvije udruge dobiti stručnu podršku u realizaciji programa kako bi se povećala vidljivost aktivnosti udruga koje djeluju za opće dobro te promoviralo društveno odgovorno poduzetništvo.


Sve informacije o Javnom pozivu i uvjetima za prijavu pronađite ovdje.

Prijavni obrazacJavni poziv za dodjelu nagrade „Komunikacijska podrška društveno korisnim programima udruga“  održava se u sklopu Dana otvorenih vrata udruga 2016. Dani otvorenih vrata udruga održat će se od 23. do 25. svibnja 2016.

Tom prilikom građani će moći sudjelovati u brojnim kreativnim radionicama, predavanjima, predstavama, akcijama te upoznavanju s različitim društveno korisnim projektima i programima, ali i mogućnostima volontiranja u udrugama. Središnje događanje Dana otvorenih vrata udruga održat će se 23. svibnja, a detaljnije informacije potražite ovdje.
 
Aktivnosti udruga moći će se pratiti putem mobilne aplikacije UdrugeInfo. Predstavnici udruga mogu registrirati svoje profile te unositi aktivnosti i usluge koje žele predstaviti građanima.
 
Podsjećamo da je prošle godine svoja vrata otvorilo gotovo 500 udruga diljem Hrvatske.
 
Pratite nas i na Facebook stranici www.facebook.com/DaniUdruga
KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830