Vijest - Akcija “Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš” u Zadru 30.travnja
Akcija “Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš” u Zadru 30.travnja
29.04.2016


Akcija “Zelena čistka – jedan dan za čisti okoliš” na području grada Zadra  održat će se 30.travnja 2016. Akcija koja je, zbog lošeg vremena, sa subote 22. travnja odgođena za 30. travnja 2016. u Zadru se održava u organizaciji  Grada Zadra i udruge „Eko-Zadar” u suradnji sa Zadarskom županijom,  Čistoćom d.o.o. i Liburnijom d.o.o.

Lokacija: područje uz plažu na Puntamici, sjeverno od svjetionika (Barakuda)

Vrijeme: od 11:00 do 15:00 sati

Prijevoz:  besplatan prijevoz za građane na relaciji Kolodvor – Mala pošta – Puntamika, s polascima u 10:30 i 11:30 sati i povratak (ispred Yahtinga) – Mala pošta – Kolodvor u 14:30 i 15:30h.

Oprema i osvježenje: osigurani

Ponijeti: dobru volju i osmijeh

2

Zelena čistka u mjestu Rupalj.

Ove godine zadarska Zelena čistka ima i nove sponzore: Sonik, Kaufland i Lidl koji su prepoznali važnost ekoloških akcija i osigurali  osvježenje za sudionike/sudionice akcije te im zahvaljujemo na podršci. Također svim sudionicima osigurana je i besplatna kava u beach baru Bamboo.

Prošlog tjedna akcija  „Zelena čistka“ je na području Zadarske županije održana na više lokacija. Očišćena je park šuma kod mjesta održavanja benkovačkog sajma. Akcija je uspješno provedena u Parku prirode Vransko jezero, gradu Pagu, općini Kolan, općini Novigrad, mjestu Rupalj…

Izvor: Ekozadar.hr

KONTAKTIRAJTE NAS
023 250 830